Bucharest 21k o cursa draga – aici a inceput povestea – 13mai2018

Fă-mă faimos!

Pam! Pam! 1:54:50 – primul semi facut de mine sub 2ore. De asta am participat! 🙂 aici, pe asfalt puteam scoate sub doua ore.

Si mai e ceva, in 2017 tot la Maratonul Bucuresti am inceput sa alerg, asta a fost momentul zero pt mine. Atunci a fost primii 10km alergati oficial! 🙂

Cam pe ultima suta de metri m-am inscris la el iar factorul declansator a venit de la mesajele de pe fb ale #teamHospice. Ma invadasera, zi de zi vedeam persoane care sustin cauza Hospice – vedeam verde in fata ochilor!
Am zis, okey, hai sa alerg pt Hospice la maratonul asta! M-am inscris, trebuia sa sustin cauza lor cu 500lei.

Pentru suma asta am cerut bani la prieteni, pe fb. Poate si tu ai donat la vremea aia… E greu sa ceri bani iar partea buna e ca sunt multi oameni de treaba care vor sa ajute. Am strans suma respectiva si am putut ajuta Hospice. Multumesc mult “oamenilor buni” care m-ati sustinut, va stiti voi! 🙂

La 8jumate eram in piata sa vad ce e la cortul Hospice, sa iau pulsul locului. Pana la start nu am vazut nicio persoana cunoscuta (cunoscut = 42krosu) , si imi pare rau ca nu v-am prins la poza de grup.Am facut incalzirea si am mers spre start.

Pornirea a fost grea, lume multa, aglomeratie vreo 2km dupa start, fiecare isi cauta locul si ritmul.

Mi-am ales peacer-ii de 2ore si am zis sa merg o bucata cu ei. Peacer-ul e un voluntar care aleara constant cu o anumita viteza pe tot traseul iar tu te tii dupa el pentru a alerga la randul tau constant si a scoate timpul propus.
Asa am facut pana la km9 cand am inceput sa avansez usor. Am vrut sa termin sub 2 ore, si stiindu-i pe ei in spate am alergat relaxat. 🙂

– mi-a placut atmosfera de pe traseu si cantaciosii de la Unirii. Au fost multi suporteri de-a lungul traseului, pietoni sau voluntari. Aplauzele, incurajarile si admiratia lor mi-au dat energie la fiecare km. 🙂 E frumos sa vezi admiratie in randul celor de pe margine! 🙂
– @Andrei, ma bucur ca te-am remarcat si te-am salutat din mers 🙂
– nu cunosc pe multi de pe grup, insa m-am uitat de voi! Felicitari Florina pt rezultat, ne-am intersectat la un moment!

In rest frumos dar cald. 🙂 Punctele de hidratare apareau exact acolo unde aveai nevoie de ele, la fel si zonele de umbra.

Mi s-a parut foarte mult praf, de fapt chiar a fost. Fiecare pas facut de alergatori ridica un nor de praf, erau zone in ceata, asta a fost cam naspa!

La intoarcerea de la Kogalniceanu aveam vreo 5min in fata peacer-ilor mei de 2ore, ne-am intersectat.

Cu 2km inainte de finish alergam relaxat, nu avea ce sa se mai intample. Eram sub 2ore asa ca fiecare 100 de metri din kilometru i-am mers.
Am ajuns la finish in forta! 🙂

A urmat un masaj la teamHospice si hidratare. Apoi i-am intalnit pe Ionut si Daniela, colegii din #alergaminChiajna.. 🙂 in sfarsit cineva cunoscut 🙂
Apoi un alt masaj la cortul din zona de hidratare. 🙂 eram aproape nou, gata de un nou start.

Sursa: Foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *