Povestea

Fă-mă faimos!

Cum a inceput totul…

Prin 2016 am inceput timid sa alerg, adica am iesit de vreo 4 ori in tot anul! 🙂 Era greu tare asa ca mi-am gasit alte ocupatii mai comode!

In 2017 aveam deja ceva experienta din anul anterior si am zis sa-mi mai incerc norocul.

Fiecare astfel de pornire incepe inevitabil cu o vizita la Decathlon :). Stii si tu asta daca-i avut o astfel de pornire, fie ca vrei sala sau alergare, mergi si umpli cosul, apoi vezi tu ce faci cu echipamentul daca te lasi. Asa a fost si la mine.

Am instalat din nou runtastic-ul si am inceput sa ies prin aprilie cand s-a facut mai cald. Nivelul de performanta initial era cel de sus.

Uitandu-ma in arhiva observ ca am 30 de iesiri tot anul pe aplicatia asta. Cu aiguranta pe final de an am schimbat aplicatia si am mai pierdut din antrenamente.

La un moment dat ma plictisisem de atata alergare, mai pauza de o saptamana… Apoi iar ma ambitionam si ieseam, cred ca m-am luptat ceva cu mine.

Definitoriu in actiune in perioada asta a fost faptul ca pe runtastic erau 3 persoane, prieteni, care-si etalau performantele periodic. Bagau undeva la 5-8 km si reuseau sa ma inspire si sa ma faca sa ma misc – trebuia sa ajung la nivelul lor! 🙂

La final de an aveam primii 10k alergati intr-o competitie, Bucharest Marathon 2017. A fost onorabil rezultatul, sub 50min. 🙂

De aici s-au facut multe conexiuni s-au deschis alte porti ale performantei la amatori si pot spune ca am devenit dependent de alergare.

Uitandu-ma la ce am scris constat ca, desi pare izolata, o actiune a mea facuta la un moment dat a angrenat o alta actiune, apoi alta si tot asa.

S-a format un mare lant de care nici nu aveam habar la inceput, in 2016.